header
◄ Vorige
▲ Top
  ZOEKFILTER - FILTER OP +
Prijs
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 en meer
0
Lengte
120 cm en kleiner
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm en hoger
0
Verlichting
Met LED
Warm-led
0
Zonder LED
0
Materiaal
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sneeuw
Flock
0
Kleur
Groen
Green
0
Wit
Wit
0
Flock/Sneeuw
Flock
0
Zwart
Black
0
Blauw
Blue
0
Roze
Pink
0
Constructie
Scharnierconstructie
Hinged
0
Insteekconstructie
Hook-on
0
Voor binnen of buiten
Binnengebruik
0
Binnen- en Buitengebruik
Binnen-buiten
0

Kerstpakketten
Kerstpakketten, een jaarlijks terugkomend cadeau dat je van je werkgever krijgt, maar wat zal er dit jaar inzitten? Of wat zal ik er dit jaar in doen? Dat is altijd de vraag, er is onderzoek naar gedaan wat de werkgevers als kerstgeschenk kiezen:

1. 76%. Traditioneel kerstpakket (76% met een cadeau 24% foodpakket)
2. 10.2%. Eigen keuze concept, zodat het personeel zelf een kerstcadeau kan uitzoeken
3. 6%. Streekpakketten
4. 3% Drankpakket
5. 2% Kunst kerstpakketten
6. 1.6% Rituals
7. 1% Tijdschriftenbon / boekkado
8. 0.7% Belevenissen
9. 0.5% Foto op canvasdoek

Watervernevelaars.nl


Nieuwe kerstpakketten:
Ook zulen dit jaar nieuwe kerstpakketten hun intrede doen:

Kerstpakkettenidee.nl


Kerstpakketten thema City Trip
In de ‘City Trip’ themalijn staat ‘city hopping’ centraal. Een modern fenomeen waarbij mensen reizen van stad naar stad. Niet de vakantie dus op één plek, maar juist op meerdere plaatsen. Het bezoeken van wereldsteden met hun sightseeings, de toeristische trekpleisters, staat dan centraal. Dergelijke beroemde en bekende objecten en gebouwen staan daarom afgebeeld op de verpakkingen, bijvoorbeeld bekende bezienswaardigheden als Broadway in New York en de Amsterdamse grachten. Allemaal grijs-witte verpakkingen met aantrekkelijke artikelen die een kerstpakket bijzonder maken.

Kerst feestwinkel


Kerstpakketten thema Aperitivo
Themalijn uitgevoerd in witte verpakkingen met een groen tintje. Door de olijfstempel en het groene olijftakje op de verpakking oogt deze warm. De inhoud bestaat uit producten die kenmerkend zijn voor gebieden rondom het Middellandse zeegebied. De mediterraanse specialiteiten zoals olijven, salami worst, Spaanse broodjes , salsa dips enzovoorts vallen onder deze productlijn.

Familie Kerstpakket Het gezin centraal in deze collectie. Voor ieder wat wils. Jong, oud, man, vrouw en kinderen. Iedereen wordt blij van deze kerstpakket. Heerlijke versnaperingen en gezelligheid staan centraal. Lekker samen zijn met de sfeervolle kerstdagen.


Kerstpakketten - Het grootste aanbod van Nederland

Kerstpakketten thema Knock on wood
Vraagt u zich ook weleens af wat er achter die speciale kerstverpakkingen schuilt? Dat is nu verleden tijd! De verpakkingen van de ‘Knock on wood’ themalijn hebben een groot label waarop de inhoud van het artikel staat. Door het ‘hout design’ motief op de verpakkingen lijkt het alsof deze ook echt van (stijger)hout gemaakt is. Hierdoor heeft het kerstpakket een natuurlijke en robuuste uitstraling.

123 Bloemen - Online bloemen bestellen

Kerstpakketten thema Eerlijk & Eco
De Eerlijk & Eco productlijn richt zich, zoals de naam al zegt, op eerlijkheid en ecologie. Oftewel fair trade en met veel aandacht voor het milieu. Daarom valt de Eerlijk & Eco productlijn onder MVO. Deze duurzame producten worden onder strenge kwaliteits- en productie eisen ontwikkeld. Bekende keurmerken liggen hier dan ook aan ten grondslag. De producten zijn fair trade en/of biologisch van aard, de MVO speerpunten vindt u terug op de achterzijde van de verpakkingen.

bloemen bestellen en bezorgen

Kerstpakketten thema Goed bezig NL
Ons kleine kikkerlandje is een land om trots op te zijn vinden wij! Als een van de rijkste landen ter wereld zijn wij wereldwijd bekend. We hebben een heel eigen cultuur, wij ‘nuchtere Nederlanders’. Hard werken zit in ons bloed. Deze themalijn richt zich dan ook op de culturele en sociale aspecten van Nederland. Hollandse taferelen zoals tractoren, havens, molens enzovoorts zijn daarom afgebeeld op de verpakkingen. Het is daarmee een moderne variant op de (oud)Hollandse kerstpakketten. Krachtige teksten staan op de verpakkingen gedrukt en geven zo een boodschap aan de ontvanger mee.

leukste lampen thuisbezorgd

Kerstpakketten thema Hohoho
Een kreet die u direct aan de Kerstman en Kerstmis doet denken. De Kerstman met zijn ronde buik, witte baard en rode pak die al lachend door de lucht zweeft op zijn arrenslee. Kerstmis roept bij iedereen een bepaald gevoel op. Een gevoel van feestdagen, vrede en samenzijn. Een kerstpakket is een van die dingen die in Nederland onlosmakelijk verbonden is met Kerstmis. U vindt ze in vele soorten en maten en in verschillende thema’s. Om de ultieme kerstpakketten beleving te creëren is er de’ Hohoho’ themalijn. Deze kreet staat op de verpakkingen en stralen duidelijk de sfeer van Kerst uit.

 

 

 

Bestellingen voor 13.00 uur volgende werkdag geleverd!
Transport
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie en ons privacy statement.